Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

У Львові провели міжнародну медичну конференцію з дитячої кардіології

Сьогодні, 30 вересня, у Львові відбулась V конференція у рамках польсько-української школи дитячої кардіології "Дитяча кардіологія для всіх". Участь у заході взяли провідні українські та польські лікарі сімейної медицини, педіатри, дитячі кардіологи, кардіологи, лікарі функціональної діагностики, а також студенти медичних університетів та батьки дітей з вродженими вадами серця. Про це повідомили в департаменті охорони здоров’я Львівської облдержадміністрації.

Під час конференції учасники розглянули питання порушень серцевого ритму, болю в грудній клітці та непритомності у дітей, їх причини, діагностику та надання допомоги в амбулаторних умовах, а також про сучасні методи та можливості інвазивної кардіології.

Для батьків, діти яких мають кардіологічні проблеми, провели лекції з питань психологічної адаптації та можливостей фізичного навантаження дітей з вадами серця.

Варто зазначити, що конференція проходила за сприяння Департаменту охорони здоров’я, благочинного фонду "Допомоги та розвитку дітям Чорнобиля", благочинного фонду "Сприяння розвитку хірургії немовлят", фундацій "Серце дитини" та "Серце дзецка" (Польща) і у рамках співпраці між ЛНМУ імені Д.Галицького, ДУ "Інститут спадкової патології АМНУ", Польським Інститутом-пам’ятником "Центр здоров’я дитини", кафедри дитячої кардіології Сілезького медичного університету і клініки дитячої кардіології Верхньосілезького центру здоров’я дитини, клініки дитячої кардіології і вроджених вад серця Гданського медичного університету, відділу дитячої кардіології і дитячої кардіохірургії Вроцлавського медичного університету ім. Сілезьких Пястів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ