Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Війна з Росією

У Львові організовують фестиваль, аби зібрати кошти на бронежилети для парамедикинь

На благодійному фестивалі Armor Fest планують зібрати мільйон гривень. Саме стільки не вистачає для закупівлі партії полегшених бронеплит, щоб забезпечити комфортніший захист 50 жінок-парамедиків, які зараз виконують завдання на фронті. З трьох мільйонів гривень зібрали вже два.
Фото: Медіацентр Україна

Про це Медіацентр Україна-Львів розповіла Вікторія Родько, фіналістка Нацвідбору "Євробачення-2022", солістка гурту OY Sound System, волонтерка руху VETERANKA й співорганізаторка фестивалю Armor Fest.

“Для парамедиків дуже важливо мати комфортний і не важкий захист. Їм треба витягати поранених, бігати, стрибати. Медичний рюкзак також має свою вагу. І в нас є можливість замовити у США бронеплити, які  важать всього 2 кг. Ми не робимо фестиваль, щоб розважитися. Наш перший меседж і те, що ми хочемо донести, – це познайомити цивільних людей із конкретними жінками, які зараз там на фронті. Це дівчата із цього списку. В наших промороликах вони розказують для чого їм потрібна ця броня і як їм важко” – каже Вікторія. 

Фестиваль Armor Fest розпочнеться 21 квітня о 13:00 на локації Клуб на !FESTrepublic.

Як зазнають організатори, на гостей чекатимуть чотири локації фестивалю:

Main Stage — головна сцена, де виступлять виконавці KADNAY, Bah.roma, Oy Sound System, Макс Пташник, Data Molfar.

Underground Stage — майданчик, де кожен зможеш стати співтворцем сучасного українського мистецтва або зайнятись пошуком нових ідей та сенсів.

Артисти сцени: Oi Fusk, Lugovsky, Andrii Barmalii, human margareeta, BADWOR7H, Julia Jazz, Taqaddam, Figurat.

Live Talking Stage — місце офлайн запису одного із випусків шоу "Ебаут". Під час запису відвідувачі почують історії з життя та переживання учасників.

Ведучі: Ярослава Кравченко, Катерина Мотрич, Ігор Донскіх, Влад Болсун.
Гості: Марися Нікітюк та Дарʼя Лісіч.

Charity Market Place — унікальні колекції, багато мерчу та вінілу, а також можливість разом з митцем Andrew Blinni створити для себе неповторну річ.

Учасники маркету: HYPELABS, Ptashka Jewelry, byVTRNK, Motrych Studio, мерчі учасників фестивалю та багато вінілу від «Вініл Львів Клаб».

Окрім того, на захід запрошено пʼятьох митців та мисткиню з різних куточків України: Олега Кодрула, Віталіка Шидея, Івана Гудиму, Прохора Дмитрієва, Марію Прокомпенко.

"На вас чекатимуть улюблені артисти, незвичні музичні перформанси, оригінальні виставки, дискусії на найрізноманітніші теми та безліч незабутніх емоцій", – йдеться в анонсі до заходу.

Квитки на захід можна придбати за посиланням

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ