Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові пройде ювілейна подія, пов’язана з технологіями Google в Україні

З 9 до 10 вересня у виставковому центрі Львова «Південний ЕXPО» пройде ювілейна п’ята подія, пов’язана з технологіями Google в Україні - http://devfest.gdg.org.ua/GDG Dev Fest Ukraine, повідомила прес-служба ЛМР.

GDG DevFestUkraine – це унікальна можливість зустрітись, вільно поспілкуватись та відірватись на повну з ІТ-гіками з різних куточків країни та світу.

На п’ятій ювілейній конференції організатори очікують більш, ніж 600 учасників, 80% серед яких досвідчені розробники. Минулого року вдалось зібрати більше 500 учасників та 30 спікерів з різних країн світу, й організатори не зупиняються на досягнутому. Цього року географія спікерів осягнула не тільки європейські країни, а й Бразилію, та концентрація Google Developer Expert’ів досягнула рекордних показників.

Чого очікувати цього року:

●       30+ сесійвід ІТ-спеціалістів з різних країн і таких крутих компаній, як Google, Sygic, Shipito та ін.

●       3 потоки -  Android, WebтаCloud.

●       6 воркшопів, де відвідувачі зможуть на практиці перейняти досвід найкращих програмістів у сфері Google-технологій.

Детальну інформацію про захід можна знайти на сайті http://devfest.gdg.org.ua/devfest.gdg.org.ua.

Довідка

Організаторами фестивалю є Google Developers Group Lviv (GDG Lviv) спільно із групами розробників Google з усіх куточків України. Основною метою GDG є створити простір для того, щоб ділитися досвідом та здобувати нові знання. Кожна група — це відкрита для всіх спільнота розробників, які створюють захопливі проекти і з пристрастю діляться досвідом про технології Google.

Партнери:

Generalsponsor: Google

Diamondsponsor: intouch, Mirantis

Platinumsponsors: CoreValue, WoltersKluwer, GlobalLogic, N-iX

Generalpartner: Lviv IT Cluster

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ