Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові приймають заявки на розміщення соціальної реклами

Львівська міська рада розпочала прийом пропозицій щодо розміщення соціальної реклами на білбордах та сіті-лайтах на 2017 рік. Прийом заявок та пропозицій триває до 18 жовтня 2016 року та здійснюється департаментом «Адміністрація міського голови» Львівської міської ради. Повідомила прес-служба ЛМР.

Щоб подати заявку, необхідно заповнити форму за посиланням goo.gl/3Mtkl5 та скерувати лист на ім’я директора департаменту «Адміністрація міського голови» (лист можна подати в Центр надання адміністративних послуг).

У листі-зверненні необхідно вказати: опис програми, в тому числі з обґрунтуванням корисності й доцільності її проведення для міста; період розміщення реклами; орієнтовну кількість площин (білбордів та сіті-лайтів); контакти особи, яка займається питанням соціальної реклами у Вашій компанії, або установи.

«Нагадуємо, що відповідно до Положення про порядок підготовки та розміщення реклами соціальних програм у м. Львові, якщо у перелік соціальної реклами на 2017 рік буде внесено вашу соціальну програму, тоді вам необхідно подати лист, а також макет білборда і сіті-лайта за 15 днів до її експонування. Якщо мова йде про подію, тоді лист та макет подаються за 45 днів до початку анонсованої події. У іншому випадку ми будемо змушені відмовити у розміщенні соціальної реклами», - зазначають у департаменті «Адміністрація міського голови»

У випадку виникнення запитань чи уточнень слід звертатись за телефоном: 297-57-80, або на електронну адресу [email protected].

Додамо, що у період із січня по вересень поточного року у Львові було розміщено 77 соціальних реклам на 155 білбордах та 213 сітілайтах.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ