Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Спорт

У Львові розіграють Зимовий Кубок з хокею

У суботу, 26 січня, у Львові проведуть змагання серед команд-аматорів за Зимовий Кубок з хокею, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

За нагороду змагатимуться 4 команди львівських хокейних клубів: основний та молодіжний склади «ВІМ-Беркуту», «Експрес» та «Львів». В управлінні сім’ї, молоді та спорту зазначають, що Зимовий кубок з хокею проводять вперше, але стане доброю щорічною традицією. Організаторами заходу є управління сім’ї, молоді та спорту Львівської міської ради та хокейний клуб «ВІМ-Беркут».

«У здоровому тілі – здоровий дух. Тільки здорові, сильні духом люди можуть змінювати багато речей. Хокей є одним з найдинамічніших зимових видів спорту. Проводячи Зимовий Кубок, ми не лише хочемо підтримати львівські хокейні клуби, а й промоціювати цей вид спорту серед молоді. У такий спосіб ми хочемо виховувати нове покоління людей, які займаються хокеєм у Львові. Запрошуємо усіх приходити завтра на «Медик» і разом вболівати за львівських хлопців», – зазначає Володимир Шнайдер, начальник управління сім’ї, молоді та спорту.

Шляхом жеребкування визначили команди, які проведуть ігри за вихід у фінал Кубка. Молодіжна збірна «ВІМ-Беркуту» зіграж із хокейним клубом «Львів», а основний склад «ВІМ-Беркуту» зустрінеться з «Експресом». Дві найсильніші команди проведуть матч, у якому визначать переможця Зимового кубка, а команди, які не вийшли у фінал, позмагаються за призове третє місце. Таким чином, глядачі побачать 4 матчі.

«Хокей – це дуже цікавий вид спорту, дуже динамічний. Він виховує сильних, здорових хлопців, створює командний дух. Я дуже радий, що знову є підтримка з боку управління сім’ї, молоді та спорту Львівської міської ради», – зазначає Веніамін Мочніков, голова спортклубу «ВІМ-Беркут».

Змагання триватимуть з 10.00 год. до 12.00 год. на ковзанці спортивно-розважального комплексу «Медик» (вул. Горбачевського, 24). Об 11:00 розпочнеться фінальний матч. О 11.45 відбудеться нагородження учасників Зимового кубка. Вхід для глядачів безкоштовний.

Загалом протягом 2012 року управління сім’ї, молоді та спорту надало фінансову підтримку для проведення 54 спортивно-масових заходів.

«Хочемо запевнити, що у 2013 році у Львові буде ще більш активне спортивне життя, багате на різноманітні заходи та змагання. Важливим завданням буде розвиток фізичної культури та популяризація спортивних секцій серед населення міста», – додає Володимир Шнайдер

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ