Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відбудеться Хакатон з децентралізації «DeHack 2018 Lviv»

16-18 лютого у Львові відбудеться Хакатон з децентралізації «DeHack 2018 Lviv».

Хакатон «DeHack» спрямовано на розробку рішень для потреб об'єднаних громад, таких як вирішення місцевих екологічних проблем, контролю за локальними фінансами, залученням громадян, управлінням запитами та скаргами громади. Учасники повинні створити за допомогою інформаційних технологій інноваційні проекти або конкретні програми, які стануть стартовою платформою для вирішення проблем децентралізації. Ментори допоможуть учасникам консультаціями з розвитку проектів в невимушеній атмосфері, де кожен зможе отримати максимум користі для своєї команди і себе особисто.

Хакатон сприятиме створенню нових цифрових рішень в контексті децентралізації. За підсумками роботи команд будуть оцінюватися журі, а три кращих рішення нагороджені призами.

Чекаємо Вас 16 - 18 лютого в "IHUB Lviv" за адресою: м.Львів, вул. Замкнена, 9. Вартість участі - безкоштовно. Реєстрація обов'язкова! Для участі учасникам необхідно заповнити реєстраційну форму: http://bit.ly/DeHack2018Lviv

Захід організовано Програмою для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «U-LEAD з Європою», яка спільно фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією.

Довідка:

Хакатон – це захід, під час якого IT-спеціалісти, маркетологи, дизайнери та інші зацікавлені особи разом інтенсивно працюють над створенням нового додатку чи сервісу, або вирішенням певної проблеми. Мета цього заходу – розробити конкретний продукт або його прототип за невеликий проміжок часу. Це вікенд інтенсивної розробки та втілення в життя нових, унікальних проектів й реалізації ідей.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ