Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відбудеться обласний фестиваль з гандболу та міський фестиваль єдиноборств

20-21 травня 2006 року у Львові в рамках Всеукраїнського фестивалю відбудеться обласний фестиваль з гандболу — повідомляє прес-служба Львівської ОДА з посиланням на директора обласного центру фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” Олега Криштальського.
Його мета - популяризувати гандбол серед широких верств населення. Фестиваль поводиться з ініціативи Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту, федерації гандболу України та Всеукраїнського центру фізичного здоров’я населення „Спорт для всіх”. У фестивалі братимуть участь вихованці дитячо-юнацьких спортивних шкіл та дорослі команди.
Безпосередню організацію та проведення фестивалю з гандболу на обласному рівні здійснюють управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації, обласний центр фізичного здоров’я населення „Спорт для всіх” та обласна федерація гандболу.
Окрім того, 21 травня цього року у м. Львові за програмою Всеукраїнського фестивалю „Єдиноборство – масовий спорт” відбудеться міський фестиваль єдиноборств. У програмі фестивалю показові виступи з карате, карате-до, тхеквандо, кікбоксінгу, бойових єдиноборств тощо.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ