Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Львові відбулася конференція Львівської обласної організації ВО "Свобода"

13 січня 2016 року у Львові відбулася конференція обласної організації ВО "Свобода", у якій взяли участь 119 делегатів. Повідомила прес-служба Львівської обласної організації ВО «Свобода».

Зокрема, у повідомленні сказано: "Лідер Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олег Тягнибок розповів про суспільно-політичну ситуацію в Україні, основні пріоритети та завдання ВО "Свобода" на 2016 рік.

"ВО "Свобода" фактично сьогодні залишається єдиною політичної силою в Україні, яка системно і цілеспрямовано, через усі рівні рад, у яких представлені свободівські депутати, відстоює національні інтереси українців, відкидає будь-які спроби кулуарного ухвалення рішень місцевими радами, зокрема в питанні ухвалення б'юджетів. Депутат-свободівець в очах виборця сьогодні має постати як взірцевий представник волі громади, борець із корупцією та ініціятор якісних змін в Україні, які реально сприятимуть добробуту українців", – повідомив Олег Тягнибок.

Голова Львівської обласної організації ВО "Свобода" Йосиф Ситник прозвітував про діяльність обласної організації, виконання рішень ХХХ з'їзду "Свободи" за 2015 рік та підсумки виборів до місцевих рад Львівщини.

Делегати заслухали доповіді керівників районних та міських організацій ВО "Свобода" у Львівській області щодо ідеологічного вишколу, організування партійних заходів, інформаційної політики, динаміки приросту членства у місцевих осередках, участи свободівців у всеукраїнських і обласних акціях та здійснення річної передплати газети "Свобода".

Гостем обласної конференції був очільник ВО "Свобода" в Еспанії Іван Вовк. "Незалежно від того, де ти є, що ти робиш, на якій відстані від рідного краю – ти завжди можеш принести користь як своїй державі, так і політичній силі, до якої ти належиш", – підкреслив свободівець. Іван Вовк розповів, що в Еспанії видає та поширює серед українців газету націоналістичного спрямування, а також про те, що 2013 року зареєстрував громадську організацію "Українська Патріотична Асоціація "Воля". "Воля" – це, зрозуміло, синонім до "свобода", а "Українська Патріотична Асоціація" – це, власне, абревіатура УПА", – розповів очільник еспанського осередку "Свободи".

Із вітальним словом до делегатів конференції звернувся поранений боєць "Легіону Свободи" Юрій Черкашин ("Чорнота"), який зазначив: "Не будьте такі розгублені, як я зараз, сконцентруйте всі свої зусилля на подальшій боротьбі, оскільки мусимо кожен усвідомлювати, що в результаті цієї боротьби ми або переможемо, або будемо в тюрмах чи на цвинтарі. Не думайте в жодному разі сходити зі стежки цієї боротьби, бо спочатку знищать активних, а згодом – усіх решту. У нас один вихід: "Перемога або смерть!". Наша перемога – це побудова нової української держави, яка має ввійти у перелік найсильніших держав світу".

Народний депутат України VII скликання, член Політради ВО "Свобода" Ірина Фаріон зазначила: "У чому полягає своєрідність "Свободи"? "Свобода" увесь час апелює до родинних цінностей. І якщо ми ці родинні взаємини між собою починаємо втрачати, то тоді ми і перестаємо перемагати. Вчений Іван Пулюй писав, що народ здатен буде вийти з найтяжчої безодні лише за однієї єдиної умови – за умови потужної моральної сили. Що таке мораль – це звичай; що таке звичай – це бути вірним ідеалам та принципам. І хоч як би нам тяжко не було – ми маємо перед собою той святий ідеал нації. Тому немає иншого способу, як почувати себе складником тої української родини".

Конференція завершилася виконанням українського славня".

  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ