Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Спорт

У Львові відбувся благодійний забіг в межах проєкту «Ліга нескорених»

Благодійний трейл «Спорт об’єднує» зібрав понад 200 людей у Стрийському парку.

Учасники вибирали дистанцію, яка була для них найбільш комфортна: 2,5, 5 та 7,5 км. Серед дітей був забіг на 300 м. Окрім бігунів стартували і зі скандинавською ходьбою.  

Умовою участі був довільний донат для реабілітації наших воїнів у центрі Next Step Ukraine. Центр вже працює понад 5 років, на Київщині. Лише за 2022 рік там пройшли реабілітацію 130 військовослужбовців. А невдовзі відділення Next Step Ukraine відкриють і в Львові. 

«Спорт об’єднав у Стрийському парку понад 200 учасників недільного ранку. Тішить, що у нас є стільки активних та свідомих людей, які не полінувалися прокинутися зраненька у вихідний день та долучитися до доброї справи. Цим забігом ми хотіли продемонструвати підтримку нашим героїчним захисникам та ветеранам. Також у межах проєкту нам вдалося зібрати 38000 гривень для реабілітації наших воїнів у центрі Next Step Ukraine,» - розповідає керівник управління молоді та спорту Роман Хім’як. 

Благодійний забіг «Спорт об’єднує» відвідали амбасадори проєкту «Ліга Нескорених», телеведуча 1+1 та Єдиного телемарафону Марічка Падалко, найсильніша людина Європи Павло Кордіяка, а також голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

Долучитися до підтримки наших воїнів у центрі Next Step Ukraine можете і ви, долучившись до збору за посиланням.

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ