Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відремонтують трамвайну колію на вулицях Сахарова та Княгині Ольги

Наступного року планують розпочати реконструкцію трамвайної колії на вулицях Сахарова та Княгині Ольги у Львові.
фото - "Суспільне"

Про це інформує "Суспільне".

Зокрема директор міського департаменту житлового господарства та інфраструктури Олександр Одинець повідомив, що наразі на цій ділянці є обмеження швидкості, адже стан колії — незадовільний.

Відділену трамвайну колію по вулицях Сахарова та Княгині Ольги відкрили 1987 року. Відтоді її капітально не ремонтували. Зараз там курсує трамвай №3.

25 вересня на цій ділянці із рейок зійшов один із вагонів. За словами керівника "Львівелектротрансу" Володимира Коваліва, дозволена швидкість на цьому відтинку була 10-15 км за годину. Водій трамвая, який зійшов з рейок, її перевищив. Та це лише одна з причин, ще одна – деформація колії.

Олександр Одинець стверджує, що стан колії – незадовільний. За його словами, хоч там і виконують поточні ремонти, потрібна капітальна реконструкція.

Тепер на цій ділянці дозволено їхати не більше ніж 10 км за год. 

"Замовником даної реконструкції є ЛКП "Львівавтодор". Зараз проводять відповідні передпроєктні і вишукувальні роботи. Єдине, що ми дану ділянку розглядаємо в загальному концепті загалом реконструкції і продовження колії по вулиці Княгині Ольги до вулиці Трускавецької. Але цю ділянку, яка є аварійна, ми дуже швидко запустимо в роботу в межах наступного року", — каже Олександр Одинець.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ