Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відзначатимуть 115-річчя з дня народження Євгена Коновальця

У неділю, 18 червня, у Львові відбуватимуться заходи на відзначення 115-ї річниці від дня народження Євгена Коновальця. Франківська районна адміністрація спільно з Національною скаутською організацією України «Пласт» та іншими громадськими та політичними організаціями проведуть «Свято вулиці Євгена Коновальця» - повідомили в прес-службі „Пласту”.
Розпочнеться дійство із шикування і встановлення Почесної варти пластунів та покладання високопосадовцями Львівської міськради, Франківського району та громадських організацій вінків і квітів до Меморіальної дошки Євгену Коновальцю на початку вулиці.
Потім урочиста колона у складі керівників міста та району, мешканців вулиці та Львова, учнів шкіл, представників молодіжних, громадських та політичних організацій пройде вулицею Коновальця до площі напроти готелю «Турист».
На площі з привітальними промовами виступлять міський голова Львова Андрій  Садовий, голова Франківського району О. Пастирський, представники Братства вояків УПА та «Союзу українок».
Після урочистих виступів пройдуть виступи хору воїнів УПА «Повстанець», художніх колективів Будинку дитячої творчості, конкурси та вікторини для дорослих та дітей.
За прогнозом організаторів, у святкуваннях візьме участь кілька тисяч осіб.
У програмі зокрема заплановано:
12:00 – шикування почесної варти пластунів;
12:50 – покладання вінків (початок вул. Коновальця, сквер біля вул. Японської);
13:00 – хід колони вулицею до площі перед готелем «Турист» (вул. Коновальця, 103);
13:30 – виступи голови міста, голови району, представників ГО;
14:00 – початок виступів творчих колективів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ