Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я  |  Спорт

У Львові відзначили День фізичної культури та спорту

1/3
Вже багато років поспіль у другу суботу вересня Україна відзначає День фізичної культури та спорту. Відтак, 9 вересня за чудової сонячної погоди у Львові на стадіоні «Динамо» обласної організації ФСТ «Динамо» України (вул. В. Янева, 10) відбулося обласне спортивно-масове свято з елементами складання державних тестів фізичної підготовленості населення України.

Захід відбувся за участі понад 400 учасників, з поміж яких були представники структурних підрозділів облдержадміністрації, відомі та юні спортсмени дитячо-юнацьких спортивних шкіл, спортсмени «Інваспорту», и спортивний актив Львівщини, журналісти.

Було вручено подяки з нагоди Дня фізичної культури та спорту. також відбулось нагородження найкращого спортсмена Львівщини за підсумками червня 2017 року - мультимедаліста та дворазового рекордсмена чемпіонату світу в складі збірної команди України з кульової стрільби Павла Коростильова.

Далі пройшли показові виступи естрадної групи зразкового ансамблю бальних танців "Едельвейс" (тренер Аліна Мацевко) та команди черліденгу «Львівські янголи» (тренери: Лідія Юдіна та Наталя Блажко)

Також було проведено спільну розминку під орудою майстера спорту міжнародного класу з художньої гімнастики, фіналістка Ігор Олімпіади Лондоні Вікторія Ленишин.

Подібні спортивно-масові заходи відбулися в усіх районах та містах обласного значення Львівщини та в осередках обласних організацій ФСТ та відомств. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ