Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові виїзне засідання Асоціації адвокатів України

Сьогодні, 12 лютого, у Львові триває виїзне засідання Комітету з господарського та цивільного права і процесу Асоціації адвокатів України. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради

 

Захід складається із двох робочих сесій, у ході яких відбудеться кілька виступів-лекцій найвідоміших адвокатів України. Серед них - адвокат Клара Григорівна Маргулян,  випускниця Львівського національного університету, має понад 55-річний адвокатський стаж, тема доповідді «Адвокатура вчора, сьогодні, завтра». А також член Вищої ради юстиції Сергій Федорович, котрий також є випускником Львівського національного університету ім. Івана Франка, тема доповідді «Сучасні проблеми української адвокатури».  

 

Виїзне засідання відбувається в рамках програми діяльності ААУ на 2010 рік, що передбачає проведення низки заходів в різних регіонах України за участі адвокатів, суддів, працівників органів слідства, наукових працівників, студентів юридичних факультетів ВНЗ.

 

Мета таких заходів – донесення до адвокатського загалу важливої професійної інформації, досвіду колег з багаторічним адвокатським стажем, підняття рівня знань адвокатів та створення середовища для спілкування колег, спілкування зі студентами юридичних факультетів ВНЗ, які бажають обрати професію адвоката.

 

Захід проходить на базі юридичного факультету Львівського національного університету.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ