Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові виявили злочинну групу "клофелінників"

Підпоювали та обкрадали людей – у Львові судитимуть організовану групу. Про це повідомили в пресслужбі Прокуратури Львівщини.

За процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 5 членів організованої групи. Їх обвинувачують у таємному викраденні чужого майна (ч. 5 ст. 185 КК України).

Слідством встановлено, що організована група, до складу якої увійшли мешканці Львівської та Тернопільської області, вчинила ряд крадіжок.

Обвинувачені на вулицях міста Львова підшукували потенційних «жертв» та знайомились з ними. Ввійшовши в довіру, фігуранти запрошували останніх в кафе під приводом відсвяткувати знайомство.

Там вони пригощали потерпілих алкогольними напоями, в які таємно додавали лікарський засіб.

Вміст цих ліків порушував сприйняття та негативно впливав на свідомість людей. Як наслідок – останні не могли чинити опір.

Після чого обвинувачені викрадали їх майно: гроші, мобільні телефони та інші цінності, які ті мали при собі.

Задокументовано, що їх жертвами стали щонайменше 6 осіб. Сума викраденого становить понад 200 тис. грн.

Наразі фігуранти знаходяться під вартою.

Досудове розслідування здійснювалось слідчими Слідчого управління Головного управління Національної поліції у Львівській області, оперативний супровід – Управління карного розшуку Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ