Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

У Львові заколядують в межах марафону #кучинськийодужуй

23 січня о 19.00 в Театрі імені Леся Курбаса відбудеться благодійна Розколяда від гурту автентичного співу ДоСхідСонця та арт фольк гурту Troye Zillia в рамках марафону #кучинськийодужуй. Про це повідомили у театрі.

У вересні на сторінці Львівського театру імені Леся Курбаса з’явилась інформація про те, що його художній керівник – Кучинський Володимир, потребує термінового лікування, поставлений діагноз - гострий лейкоз, а попередня вартість повного курсу лікування - 175 000 у.о.

Відтоді у Львові відбулося багато мистецьких заходів, і була зібрана сума на операцію, однак, лікування триває, і на нього потрібні чималі кошти.

Цього разу благодійно колядуватимуть два відомі львівські гурти, які ведуть активну і плідну співпрацю протягом останнього року. Разом створили програму веснянок ШУМ, яку вже презентували в Україні та Польщі.

Гурт автентичного співу ДоСхідСонця – дуже знаний і люблений колектив у Львові. Виконує українські народні автентичні пісні та відтворює народну манеру співу з різних регіонів України (Полісся, Бойківщина, Лемківщина, Поділля, Полтавщина). Брав участь у різноманітних проектах в Україні та за кордоному, у тому числі співпрацює з Олександром Божиком та іншими відомими музикантами.

Aрт фольк гурт Troye Zillia, відомий львівський колектив, який виступав на великих та малих сценах України, Польщі, Молдови та Грузії, постійно дивує слухачів своїм нетиповим трактуванням народної музики.  У січні гурт презентував свій міні-альбом RIZDVO і вже четверту по рахунку відео роботу виконану у повній темряві.

У своїй статті про Кучинського і про благодійний марафон Сергій Васильєв пише «Кучинський зі своїми однодумцями і друзями стартував наприкінці 80-х років, полишивши статечний академічний Театр ім. Марії Заньковецької, і по праву відразу поповнив загалом не такий вже довгий список експериментальних українських компаній.»

Вхід вільний

Усі зібрані кошти буде передано на лікування художнього керівника театру Володимира Кучинського.

Реквізити банку:
в гривнях:
Приватбанк
4149 4996 4305 6417
Онещак Олег Анатолійович
(картка для соціальних виплат на лікування
Кучинського Володимира Степановича)
в іноземній валюті:
ONESCHAK OLEH 
Ukraine, area Lvivska, city Lviv, street Tarnavskoho, 118, #59
IBAN: UA583052990004149499644444349
Account: 4149499644444349
Bank of Beneficiary:
PRIVATBANK 
SWIFT CODE: PBANUA2X
Intermediary Bank:
JP MORGAN CHASE BANK
SWIFT CODE: CHASUS33
Correspondent Account:
0011000080
Bank Information for Contributions in $USD to Volodymyr Kuchynsky’s Medical Treatment

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ