Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові запрошують поговорити про довіру

21 жовтня, в рамках «Бієнале довіри» відбудеться «Час історій про довіру». Про це інформують на сторінці події у Facebook.

Історії про довіру до незнайомих людей, до лікаря чи вчителя, до водія чи господаря будинку, у якому залишився ночувати у мандрах; про довіру у бізнесі чи дружбі, що сильніша завірених документів; про виклики бути ошуканим, але не втратити довіру до світу; довіру, що відкриває нові грані життя. Головна ідея: я тобі довіряю, не змарнуй моєї довіри, на противагу я почну тобі довіряти після того, коли ти доведеш, що тобі можна довіритися.

Сторітелінг вважається ключовим сучасним інструментом комунікації, та, водночас, він вічний – люди у всьому світі завжди розповідали історії. Наші герої також діляться власним досвідом і здобутками. Вони описують свій шлях, власні радощі та хвилювання, проблеми та їхнє подолання. Історії, котрі ви почуєте – справжні, щирі, емоційні, без слайдів, від відомих людей та від тих, хто не є професійним промовцем, а просто розповідає, що довелося пропустити крізь себе.

«Час історій» - це час для себе, коли можна побути з друзями, емоційно відпочити та прислухатися до свого серця. 
Цього разу вхід вільний, проте кількість місць обмежена. Для того, щоб потрапити на захід, потрібно заповнити коротку форму і назвати своє прізвище та ім'я на вході. 

Промовці — капелан Андрій Зелінський, журналіст Андрій Куликов, мандрівник Ігор Сирота, власниця книгарні «Книжковий лев» Катерина Іванова, колишня ректор Університету банківської справи Тамара Смовженко, лікар та сценарист Олесь Семенюк, співзасновниця проекту Cance®L Юлія Балан, фасилітатор Зоряна Борбулевич — говоритимуть про довіру у житті.

Місце проведення: FESTrepublic. club (вул. Старознесенська, 24−26). Початок о 19.00 год.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ