Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові завершився триденний збір керівників військкоматів

Сьогодні, 19 січня, у Львові підбито підсумки проведення триденного командирського збору з військовослужбовцями обласного, районних (міських) військових комісаріатів області та 165 територіального центру комплектування військовослужбовцями за контрактом, повідомив спеціальний кореспондент Центрального друкованого органу Міністерства оборони України "Народна армія"підполковник Віталій Іванов.

Під час проведення збору основна увага керівництва приділялася реалізації першого етапу року командира-лідера, фізичної підготовки і спорту, а саме – методології основ лідерства та авторитетності командирів(начальників) усіх рівнів та досягнення готовності до керівництва підлеглими в ході подальших заходів з підготовки підлеглих та керівництва їх повсякденною діяльністю.

Згідно плану заходу також відбулися стройовий огляд, заняття з тактичної, мобілізаційної та спеціальної підготовки. А на базі районних комісаріатів міста Львова було проведено показові заняття щодо управління мобілізацією на території області (району, міста). За результатами зборів особовий склад склав заліки з основних предметів навчання.

Крім того, під час командирського збору з військовослужбовцями було проведено й комплекс профілактичних заходів спрямований на недопущення посадових злочинів та корупційних правопорушень.

На завершення, керівник збору – тимчасово виконуючий обов’язки військового комісара полковник Ігор Родзяк особливо відзначив старання та наполегливість в опануванні новими знаннями підполковників Миколи Лисака та Ігора Томачука, майора Сергія Кучинського, прапорщика Олександра Стайнова. А також визначив завдання посадовим особам всіх рівні на подальшу підготовку офіцерів та старшинсько-сержантського складу щодо набуття практичних навичок згуртування військових колективів, управління повсякденною діяльністю особового складу та бездоганного виконання усіх етапів навчального року – року командира-лідера, фізичної підготовки і спорту.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ