Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Мостиському районі відбудуться вибори старост

У неділю, 2 квітня, відбудуться перші вибори десяти старост сіл Мостиської міської громади. На ці посади Мостиська міська виборча комісія зареєструвала 17 кандидатів. Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Як повідомив начальник відділу адміністрування Державного реєстру виборців апарату Львівської облдержадміністрації Федір Алєйніков, найстаршому з кандидатів 65 років, наймолодшому – 33. Десятеро кандидатів –  жінки. Загалом проголосувати на виборах 2 квітня мають право 9930 виборців із 27 сіл громади.

Додамо, що на 30 квітня у Львівській області заплановано провести перші вибори у трьох об’єднаних територіальних громадах: Великолюбінській селищній Городоцького району, Магерівській селищній Жовківського району і Розвадівській сільській Миколаївського району. Тут обиратимуть депутатів та сільського і селищних голів.

Цього ж дня відбудуться перші вибори чотирьох старост сіл Давидівської сільської громади Пустомитівського району, а саме – Чишківського, Винничківського, Пасіки-Зубрицького і Кротошинського.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ