Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У парку ім. Франка облаштовують доріжку за унікальною технологією

фото - Оксани Луцко
фото - Оксани Луцко
фото - Оксани Луцко
фото - Оксани Луцко
фото - Оксани Луцко
фото - Оксани Луцко
1/3
У львові у парку ім. Франка облаштовують доріжку за унікальною технологією, яка є лише в аеропорту ім. Данила Галицького.

Про це у фейсбуці повідомляє Львів. Містобудування.

Хідник буде бетонним та з деформаційними швами. Нарізатиме шви фахівець, який спеціально приїхав до Львова.

"На всю Україну є лише дев’ятеро людей, які володіють технікою різання бетону. Це справді особлива технологія: на залитому бетоні роблять перерізи, щоб бетон не розтріскувався. Важливо дотримуватися технології – тоді покриття служитиме довго і матиме гарний вигляд", – повідомила заступниця начальниці Управління екології та природних ресурсів ЛМР Оксана Луцко.

Крім того, бетон, який використовують для облаштування, високої якості, він має підвищену водонепроникність та щільність. Усе це допоможе запобігти появі тріщин у покритті. 

Хідник, який ремонтують, є другим за важливістю в парку. Розміщений він на схилі, через що його постійно розмивали водні потоки. Тому як тільки заллють бетон, то одразу візьмуться за облаштування системи водовідведення.

Доріжка, як видно на фото, матиме рудувато-червоний відтінок, бордюри будуть гранітні, а лотки для водовідведення викладуть із бруківки. Тож буде не тільки надійно, але й гарно.

Ремонт хідника обійдеться у 4 млн грн. Втім місто не витратить на це ані копійки, усі роботи фінансує інвестор. Завершити роботи планують  до кінця листопада.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ