Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У парку імені Івана Франка облаштували "Квітковий фонтан"

Як зазначають в управлінні екології та природних ресурсів, у парку ім. Івана Франка учора висадили одразу чотири клумби – дві вздовж центральної алеї та дві у верхній частині парку. Квіти підібрали таким чином, що вони перетворилися у своєрідний квітковий фонтан. Про це повідомили 23 липня Гал-інфо у пресслужбі ЛМР.
Фото ЛМР

Гортензії, різні види хостів, астільби, очитки та інші квіти із власних теплиць міської ради висадили у спеціальній композиції, врахувавши їхні вподобання до тіні та сонця. Роботу організувало управління екології та природних ресурсів департаменту містобудування ЛМР з допомогою садівників Львова, ЛКП «Зелений Львів» та працівників парку.

«Для клумби підібрали винятково багаторічні рослини. Це, зокрема, дозволить надалі економити кошти на закупівлі нових квітів. Рослини висадили у збагачену компостом землю, який забезпечило ЛКП «Зелене місто», - розповіла заступниця начальника управління екології та природних ресурсів ЛМР Оксана Луцко.

Також в управлінні додали, що нещодавно при вході у парк Франка також заквітчали клумбу з вазою, а вже у серпні навпроти університету має з’явитися ще одна велика клумба.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ