Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Правому секторі заявили, що розійшлися з Ярошем у поглядах

Вихід Дмитра Яроша з «Правого сектору» є закономірним наслідком розбіжностей у баченні перспектив ПС та шляхів побудови української національної держави. Про це в понеділок, 28 грудня, повідомляє прес-служба «Правого сектора».

«На превеликий жаль, Дмитро Ярош не поділяє позицій, на яких перебуває більшість активістів ПС. Провідний актив нашого руху доклав максимум зусиль, щоб переконати його у необхідності повернення на революційний шлях, але ці спроби виявилися марними», – йдеться в повідомленні. 

Крім того, в «Правому секторі» зазначили, що вони не вважають вихід пана Яроша і окремих представників руху, актом розколу або поділу ПВР ПС. 

«Національно-визвольний рух «Правий сектор» тримався і тримається на жертовній праці його активістів, тому вихід пана Яроша не послабить наш рух, зате дозволить йому перетворитися в послідовну революційну силу» «щоб уникнути непорозумінь і внутрішніх конфліктів необхідно, щоб кожен член «Правого сектора» чітко визначився щодо подальшого перебування у структурі ПВР ПС. У разі виходу потрібно повідомити своє безпосереднє керівництво до 30 грудня», – йдеться в повідомленні. 

Також в «Правому секторі» спростували чутки про припинення діяльності, заявивши, що вони є свідомою дезінформацією, або позбавленими логіки вигадками людей, які не розуміють характеру нашого Руху. 

НБН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ