Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Славуті зростуть тарифи на вивезення та утилізацію сміття

З метою забезпечення належного санітарного стану міста, удосконалення системи поводження з відходами та враховуючи рівень підвищення вартості складових діючого тарифу, маємо намір змінити тарифи на послуги з поводження з твердими побутовими відходами для всіх категорій споживачів з 01 січня 2022 року шляхом повного перегляду цін та тарифів складових витрат.
Фото - Гал-інфо.

Про це інформує пресслужба Славутського МВК.

Діючий тариф на послуги з вивезення та захоронення твердих побутових відходів останній раз переглядався в 2019 році – встановлено рішенням виконавчого комітету Славутської міської ради від 03.05.2019 року № 180.

Повідомляється, що за період дії затверджених тарифів рівень мінімальної заробітної плати зріс  в 1,5 рази, вартість палива  – на 6%, електроенергії – на 16%, вартість запчастин  – у 2,3 рази. Крім того, знос транспортних засобів значною мірою впливає на ефективність їх використання, збільшується частота капітальних та поточних ремонтів, відповідно росте питома вага витрат на  запасні частини та технічні послуги. Також суттєво зросли і  інші витрати –  на страхування, технічний огляд, спецодяг тощо.

Пропозиції та зауваження просять надавати до 24-го листопада на електронну адресу [email protected] або за телефоном 068 069 88 82, чи за адресою: вул. Здоров’я, б.3а, м. Славута.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ