Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

У Сочі Янукович зустрівся з Генсеком ООН

У Сочі Президент України Віктор Янукович провів зустріч з Генеральним секретарем Організації Об'єднаних Націй Пан Гі-Муном. Сторони обговорили ситуацію в Україні та питання подальшого співробітництва нашої держави з ООН. Про це повідомила прес-служба глави держави.

«Радий нашій зустрічі та можливості продовжити наш діалог щодо актуальних подій в Україні, а також нагальних питань співробітництва України та ООН», - сказав Глава держави на початку зустрічі.

Віктор Янукович подякував Пан Гі-Муну за увагу, яку той приділяє Україні. Він зазначив, що наша держава уважно ставиться до ініціатив, висловлених ООН щодо врегулювання політичної ситуації в Україні.

«Я вдячний за Вашу збалансовану й виважену позицію та поділяю заклики щодо необхідності виявлення сторонами стриманості з метою уникнення подальшої напруженості й насилля та проведення конструктивного діалогу», - зауважив Президент.

Глава держави підкреслив, що українська влада докладе всіх зусиль, щоб не допустити ескалації конфлікту. «Протягом останнього часу нам вдалося зробити важливі кроки у процесі мирного врегулювання політичної ситуації в Україні», - наголосив Віктор Янукович.


Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ