Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

На Дрогобиччині запрацював сучасний відділ реабілітації: ключове за добу

Начальник Львівської ОВА Максим Козицький розповів про головні події, які сталися за минулу добу, 11 квітня, на території області.
Фото: Дрогобицька міська рада

Загроз ракетних ударів не виникало.

Евакуаційними потягами у нашу область прибули ще 48 людей.

До Перемишля зі Львівщини вирушили 1486 ВПО.

У Стебницькій поліклініці запрацював сучасний відділ реабілітації пацієнтів. Тут надають допомогу після важкого перебігу COVID-19, інсультів чи складних травм.

Близько 230 пакунків із продуктами до Великодніх свят видали людям з-поміж вимушених переселенців у Буській громаді Золочівського району. Допомогу передали представники Львівського офісу французької гуманітарної організації Solidarites International. У продуктових наборах: гречка, рис, макаронні вироби, м'ясні та рибні консерви, олія, цукор, сіль, кукурудзяні пластівці, квасоля консервована, чай.

Ще 45 продуктових наборів для внутрішньо переміщених сімей у Пустомитівській громаді передали представники БФ «Рокада». Продуктами забезпечили сім’ї, де є особи старшого віку та з інвалідністю, багатодітні сім’ї.

У Стрийському районі для 34 ВПО з вразливих категорій населення передали засоби гігієни, посудні набори, взуття, іграшки. Це допомога від БФ «NEEKA» у співпраці з консультативно-координаційним центром, який діє при Стрийській РВА.

У Червоноградській школі мистецтв оновили меблі у шести кабінетах. Це вдалось завдяки німецьким благодійникам, серед яких організація Rosinen Initiative. Співпрацю з благодійниками налагодили волонтери ГО «Фундація розвитку та стратегічних змін».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ