Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Стрийській та Мостиській райрадах прийняли рішення про зменшення завдання щодо створення нових робочих місць

Рішенням Стрийської та Мостиської районних рад при формуванні бюджету на 2006 рік був визначений нижчий рівень завдань щодо створення нових робочих місць. Це стало відомо під час сьогоднішнього засідання обласного координаційного комітету сприяння зайнятості, де представники вищезгаданих районів пояснювали заступнику голови ЛОДА з соціальних питань Ярославу Пітку, чому райони не справляють із завданням щодо створення нових робочих місць.
Із запланованих для Стрийського району 1610 робочих місць район спромігся лише на 401, тобто 24,9% від запланованого, у Мостиському районі — на 474 робочих місць (35,9% від запланованого). Окрім того, на сесіях у цих райрадах були прийняті відповідні рішення про визначення можливої кількості створення робочих місць, що на кілька сотень нижчі порівняно  із державним завданням для цих районів.   
«Не може кожен район приймати посильний для себе рівень створення робочих місць, коли працездатне населення й надалі без роботи”, — акцентував заступник голови ЛОДА із соціальних питань Ярослав Пітко.
Всі керівники районів та міст обласного підпорядкування Львівщини, що продемонстрували значне відхилення від виконання завдань щодо створення нових робочих місць, будуть притягнуті до відповідальності — підсумував Ярослав Пітко. У «чорний» перелік потрапили Стрийський,  Мостиський, Миколаївський райони та міста Самбір, Стрий та Трускавець.      
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ