Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У суботу львів’ян закликають долучитися до прибирання міста

В рамках кампанії «З нами місто розквітає», відповідно до розпорядження міського голови Львова, 1 квітня відбудеться загальноміське прибирання. Толока передбачає комплекс заходів спрямованих на покращення озеленення, благоустрою та санітарного стану Львова, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Під час толоки прибиратимуть парки та лісопарки, зелені зони і сквери, вулиці та прибудинкові території, очищуватимуть береги водойм та ліквідовуватимуть несанкціоновані сміттєзвалища. У рамках заходу планують прибрати від сміття понад 700 га зелених зон міста, висадити значну кількість дерев та кущів.

Організатори очікують близько 3 тис. учасників толоки. Львівські комунальні підприємства забезпечать основний реманент і транспорт для вивезення зібраного сміття. 

Розпочинають підготовку до великодніх свят і в районах міста. Як зазначають у райадміністраціях, зараз у всьому Львові приводять до порядку прибудинкові території, очищають дороги, ремонтують тротуари тощо.

Керівників підприємств, організацій та установ міста, а також інших небайдужих мешканців, які хочуть долучитись до загальноміської толоки, просять звертатися в управління екології та ландшафтного планування ЛМР за телефоном 297-59-82.

Нагадаємо, в рамках загальноміської кампанії «З нами місто розквітає» на території міста уже пройшла низка заходів з благоустрою та прибирання у парках міста, зокрема парків  ім. І. Франка, «Високий Замок», «Погулянка» та території Янівського кладовища. До заходів долучились студенти та колективи навчальних закладів, а саме: ВСПЛК «Інфокомунікацій НУ «Львівська політехніка», ВПУ Технологій та сервісу, ЛВПУ «Торгівлі та сфери послуг», ВПУ № 29, ЛВПУ «Дизайну та будівництва» та ДНЗ Вище професійне училище харчових технологій.

Розклад прибирань міста навчальними закладами можна переглянути тут. Заходи продовжуються та триватимуть до Великодніх свят.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ