Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

У суботу на Львівщині стартує Форум місцевого розвитку

У суботу, 25 червня у місті Трускавець Львівської області розпочне роботу дводенний Форум місцевого розвитку. Захід відбувається за підтримки Львівської обласної ради, Програми USAID Рада та Фонду Східна Європа, повідомила прес-служба Львівської облради.

На форум запрошені голова Верховної Ради України Андрій Парубій, Перший віце-прем'єр-міністр - Міністр економічного розвитку і торгівлі України Степан Кубів, Віце-прем’єр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе, Маршалек Сейму Республіки Польща Марек Кухцінські, Віце-прем’єр-Міністр розвитку Республіки Польща Матеуш Моравєцкі, представники профільних комітетів ВРУ.

Всього участь у Форумі візьмуть понад 100 учасників. Серед яких парламентарі, представники дипломатичного корпусу, органів місцевого самоврядування, неурядових організацій з України, Республіки Польщі, Сполучених Штатів Америки та Канади, а також міжнародних фондів і програм.

«Програма передбачає кілька заходів. Перше – це відкриття і пленарне засідання, в якому братимуть участь перші особи області і держави, – розповів Василь Лозинський. – Після цього  розпочинаються дві секції. Одна, це дуже важлива на сьогодні тема, децентралізація. Беруть в ній участь наші польські колеги, які вже пройшли цей шлях і можуть поділитись як позитивним, так і негативним досвідом. Друге питання – це проекти транскордонного співробітництва України і Польщі. Наступного дня говоритимемо про кращі практики органів місцевого самоврядування ».

Нагадуємо, Форум місцевого розвитку проходитиме 25-26 червня у Трускавці у готелі «Mirotel Resort & Spа».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ