Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У суботу та неділю «Енергія» та «Локомотив» зіграють третій і четвертий матч фінальної серії плей-офф

У суботу та неділю, 14 та 15 травня відповідно, львівська «Енергія» та харківський «Локомотив» зіграють третій та четвертий матч фінальної серії плей-офф. Ймовірно, саме 15 травня і визначиться чемпіон України сезону 2015/16, однак існує велика ймовірність того, що обидві команди ще одного разу поїдуть до Харкова на вирішальний п’ятий матч серії, який при необхідності відбудеться 21 травня.

Те, що обидві команди показали у Харкові, несподіванкою, мабуть, для когось не стало. «Енергія» та «Локомотив» обмінялися перемогами, а відтак інтригу у фінальній серії плей-офф закрутили до максимуму. У Львові на усіх українських вболівальників чекає третя та четверта серія футзального трилера від грандів нашого міні-футболу.

Як і перед матчами у Харкові, віддати перемогу комусь з команд буде дуже і дуже непросто. Ймовірно, «Енергія» отримає серйозний заряд від власних вболівальників, однак «Локомотив» також не залишиться без своїх шанувальників. За неофіційною інформацією, з Харкова до Львова приїде 50 вболівальників команди гостей.

Те, що у суботу та неділю на майданчику палацу спорту «Галичина» летітимуть іскри, здогадатися, мабуть, не складно. Поєдинок стане дуже складним для тренерів кожної з команд, а для глядачів повинен стати справжньою насолодою. Обидва відбудуться у палаці спорту «Галичина» і розпчнуться о 13:00. 

СК «Енергія»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ