Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

На вихідних футзальна «Енергія» зіграє перші матчі «золотої» серії плей-офф з «Локомотивом»

Уже завтра, 7 травня, у Харкові відбудеться перший матч «золотої» серії плей-офф, у якому львівська «Енергія» поміряється силами з діючим чемпіоном України харківським «Локомотивом».

У Херсоні також у суботу, 7 травня, вболівальники повернуться на футзальний майданчик, щоправда переглянуть перший матч «бронзової» серії плей-офф, у якому «Продексім» позмагається з хмельницьким «Спортлідером +». Обидва матчі серій триватимуть до трьох перемог однієї з команд. Якщо у кожній серії буде зіграно максимальна кількість ігор, а саме п’ять, то вирішальні матчі відбудуться 21 травня у містах команд, які у турнірній таблиці були вищими за підсумками регулярного чемпіонату.

Особлива увага вболівальників зі Львова та Харкова прикута до матчів на домашній арені «Локомотива». У Харкові команди поміряються силами 7 та 8 травня. Якщо якійсь з команд вдасться повести у серії з рахунком 2:0, можна буде говорити про те, що ця команда впритул наблизиться до чемпіонства. Хто б що не говорив, у Харкові та Львові чемпіонство розіграють саме ті дві команди, яких фахівці та експерти і бачили у фіналі ще по ходу регулярного чемпіонату. Вихід «Енергії» та «Локомотива» у фінал несподіванкою для когось не став, відповідно свій високий статус обом клубам і потрібно доводити на футзальному майданчику. Залишається лише запитання, чи побачить вболівальник яскравий та результативний футзал як мінімум у трьох матчах, і хто стане новим чемпіоном України.

І «Енергія», і «Локомотив» один одного настільки добре вивчили, що здивувати один одного буде дуже і дуже непросто. Кому це вдасться бодай в якомусь поєдинку, матиме певну перевагу. Перший матч «золотої» серії відбудеться 7 квітня о 14:00.

Перший і другий матч у Харкові покаже телеканал «Спорт1».

СК «Енергія»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ