Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У суботу відбулася Всеукраїнська весняна толока

Підійшов до завершення розпочатий ще 16 березня місячник озеленення, прибирання та благоустрою на Львівщині. За цей час виконано значний обсяг робіт зокрема, приведено до ладу наші населені пункти, дороги, сміттєзвалища, парки і сквери, повідомили в департаменті екології та природних ресурсів Львівської ОДА.

Озеленено території населених пунктів області та створено нові лісові насадження. Покращено екологічний стан водних ресурсів: джерел, берегів річок і ставків. Проведено різноманітні акції природоохоронного спрямування, зокрема: «Майбутнє лісу у твоїх руках», «Україна без сміття», операція «Первоцвіт-2016», «Нерест-2016», «Тиша в угіддях», а на території Василівського монастиря св. Онуфрія, що на Старосамбірщині, 16 квітня відбулася акція «Посади Отчий ліс».

У День довкілля, яке цього року припало на 16 квітня, колективи підприємств, установ і організацій, а також мешканці житлових мікрорайонів, студентська та учнівська молодь по всій Україні, і на Львівщині зокрема, взяли участь у загальноукраїнській весняній толоці.

Колектив Департаменту екології у цей день прибирав територію парку «Горіховий Гай», що на вул. Володимира Великого, улюбленого місця відпочинку жителів мікрорайону. Природоохоронцями у цей день прибрано значну територію парку, зібрано і підготовлено до вивезення на сміттєзвалище понад 20 м3 сміття.

Слід зазначити, що 16 квітня працівники банку «Львів» зі своїм реманентом долучились до прибирання парку «Горіховий Гай» та його озеленення.

Департамент екології та природних ресурсів просить громадськість піклуватись про природу не лише в День довкілля, а впродовж цілого року. У наших руках - майбутнє наших прийдешніх поколінь.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ