Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У театрі Заньковецької можна себе увіковічнити, придбавши стілець

У коментарі для Гал-інфо директор театру імені Марії Заньковецької Андрій Мацяк розповів, що згадка про кожного, хто допоможе театру і придбає для нього хоча б один стілець, залишиться на стелах.
Фото: Олена Ляхович

«На жаль, нам бракує 1,2 млн на стільці. Тому звертаємось до небайдужих поціновувачів мистецтва за матеріальною підтримкою. Ми думаємо, якщо знайшовся один чоловік, який купив для нас 100 стільців, то знайдуться й інші люди, які зможуть допомогти, придбавши хоча би один стілець. Його вартість становить 2 610 грн. Натомість, театр готовий увіковічнити ім’я доброчинця в одній із стел.

Ми також маємо діалог з Львівською міською радою. Я отримав дозвіл, щоб 5 жовтня під час засідання депутатів звернутись до них з проханням до кожного особисто про виділення коштів на вирішення цієї проблеми», - розповів Андрій Мацяк.

Фото нових смарагдових крісел у театрі Заньковецької 

Нагадаємо, що вчора, 2 жовтня, під час презентації нового дизайну стільців Андрій Мацяк сказав таке: «Сподіваємось, що до 10 жовтня привезуть стільці з харківської фабрики для партеру . Повністю зал наповниться стільцям до 20 жовтня. Загальна вартість стільців становить понад 2 млн грн. їхня кількість трохи менша він старих, адже нові стільці ширші. Важко не зауважити, що відтепер тканина сидіння не кольору кіновар, а смарагдове».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ