Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У травні відбудеться фінал Галицької ліги КВН

2 травня 2006 року у Національному академічному українському драматичному театрі ім. М. Заньковецької відбудеться фінал Галицької ліги КВН — про це сьогодні, 27 квітня 2006 року, під час прес-конференції повідомив ведучий Галицької ліги КВН Віталій Новосад. Участь у фіналі візьмуть такі команди як «Батяри» (Івано-Франківськ), «Лідери прокату» (Луцьк), «Набла» (ЛНУ ім. І. Франка), «Тернопільська особлива» (Тернопіль), «Ураган» (Львів).
Сезон 2005-2006 років Галицької ліги КВН розпочався чвертьфінальними іграми в листопалі минулого року. За весь сезон було проведено 7 ігор ліги та Кубок Львова в яких брали участь близько 30 команд. Окрім львівських у іграх змагались команди з Тернополя, Луцька, Івано-Франківська, Дніпродержинська, Чернігова, Житомира, Дрогобича та ін. Особливістю Галицької ліги є постійна підтримка та популяризація виступів українською мовою команд з усіх регіонів України.
«КВН в Україні перебуває під впливом російської сторони, а тому помітна його вульгарність та грубість, — розповів начальник управління у справах сім’ї та молоді Львівської ОДА Андрій Корнат. — Українська нація має специфічний погляд на жарти. Я хотіб би, щоб українські діти виховувалися на українських жартах».
Як зазначив ведучий Галицької ліги КВН Віталій Новосад, у вересні цього року у Львові відбудеться Всеукраїнський фестиваль україномовного КВНу, який відкриє новий сезон Галицької ліги.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ