Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

У Трускавці підписали договір про "Створення центру малоінвазивної хірургії"

Як повідомили Гал-інфо сьогодні, 3 жовтня, у прес-службі Департаменту охорони здоров'я ЛОДА, у Трускавці підписали угоду про державно-приватне партнерство.

Як зазначають партнери - вже за рік трускавчани зможуть лікуватись в сучасній клініці. 2 роки роботи передувало підписанню угоди по державно-приватному партнерству «Створення центру малоінвазивної хірургії» (вул. Данилишиних, 62). Як розповіла Ольга Сегер, начальник управління комунальної власності, яка вела проєкт від початку, серед малих міст, Трускавець перше, яке уклало такий договір.

Допомагали втілити угоду про партнерство експерти Програми "U - LEAD з Європою", які консультували та розробляли аналітичну довідку, щодо ефективності впровадження державно-приватного партнерства в Трускавці.

Сьогодні, в рамках партнерства, нечинний третій поверх Міської лікарні запрацює як центр малоінвазивної хірургії. 

Важливо, що після підписання угоди приватний партнер розпочне повну реконструкцію приміщень, закупівлю обладнання, сума вкладень – 8,5 млн грн. Через рік громада Трускавця та гості міста матимуть можливість перебувати в хороших умовах – палатах покращеного типу. Будуть надані пільги на лікування для трускавчан. Зазначається, що центр має стати, також, потужним роботодавцем для мешканців Трускавця, оскільки задекларували пріоритет в наданні роботи саме трускавчанам.

Нагадаємо, що потерпілих, внаслідок отруєння у Дрогобичі в ресторані "Сіль", виписали із стаціонару.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ