Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура  |  Здоров'я

У Трускавці співами проганяли вірус

Будемо співати – вірус проганяти. Під такою назвою учора, 12 червня, прес-служба Трускавецької міської ради опублікували новину.
Фото Трускавецька міська рада

Перший у цьому календарному році і останній у році шкільному концерт вихованців Трускавецької школи мистецтв імені Романа Савицького пройшов у спекотну днину 12 червня. В затінку крислатих дерев, дотримуючись соціальної дистанції та інших карантинних заходів, на подвір`ї школи на свіжому повітрі пройшли одночасно завершення навчального року, вручення грамот викладачам, свідоцтв випускникам та концерт.

Годинне дійство розпочалося виступом директора школи мистецтв Ігоря Нича, котрий повідомив, що навчальний рік школа завершує в нестандартних карантинних умовах і з надією на те, що в 2020/2021 все повернеться до норми. Він оголосив про початок концерту «Будемо співати – вірус проганяти». Назву концертові дала однойменна пісня, яку пізніше виконали вихованці ТШМ.

Звучали скрипка та бандура, фортепіано та акордеон, лилася пісня у цьому чарівному куточку Трускавця. Дітей, батьків та викладачів вітали з символічним завершенням навчального року міський голова Андрій Кульчинський та начальниця відділу культури ТМР Тетяна Татомир. Андрій Богданович наголосив на тому, що діти та культура були і залишаються нашими пріоритетами, і що Трускавецька школа мистецтв без сумніву є однією з найкращих мистецьких шкіл України. До речі, Андрій Кульчинський теж є випускником цієї школи.

Цьогоріч ТШМ попрощалася з 40 випускниками – їм вручено відповідні свідоцтва. Подяки викладачам вручав міський голова. А завершилося прекрасне дійство на свіжому повітрі вальсом на мелодію «Місто спить» (пісня Квітки Цісик)

Свято є частиною заходів, приурочених до Дня міста, який Трускавець відзначає в третю неділю червня. Цьогоріч школі мистецтв виповнюється 55 років.

Переглянути фрагмент завершення Свята Останнього Дзвоника у школі мистецтв можна на Фейсбук-сторінці Трускавецької міської ради за посиланням 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ