Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Трускавці відбудеться найбільша всеукраїнська конференція для волонтерів

У лютому українські волонтери з усієї країни зберуться у Трускавці на найбільшій всеукраїнській конференції, яку проведе волонтерська мережа Volunteer Community.

Вона проходитиме 16-19 лютого у готельному комплексі “Женева”.

На учасників, які зберуться на конференцію з усіх куточків України, чекають безліч майстер-класів, пов’язаних зі специфікою роботи волонтерів, креативні воркшопи з кулінарії, орігамі, арт-терапії, а також танцювальні та пісенні інтерактиви, лекції з єврейської самоідентичності тощо. Зокрема, вони дізнаються, як краще справлятися з конфліктними ситуаціями в роботі, як працювати з важкохворими дітьми та людьми похилого віку, як боротися зі стресом і навчитися взаємодіяти у команді та ще багато чого цікавого. 

Крім того, на конференції виступатимуть з власними лекціями спеціально запрошені гості з Ізраїлю: Оксана Галькевич і Асі Каніель - топ-менеджери JDC - найбільшої єврейської благодійної організації, що діє у понад 70 країнах.

Довідка:

Волонтерська мережа "Volunteer Community" має 32 центри, які працюють у 25 містах України. Вона реалізує соціальні проекти та ініціативи, які направлені на допомогу нужденним людям похилого віку, дітям групи ризику, людям з особливими потребами, розвиває проекти у соціально важливих сферах життєдіяльності - екологія, допомога тваринам, здоровий спосіб життя, а також займається освітою волонтерів. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ