Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У центрі Львові регенеруватимуть чотири квартали

Виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення про затвердження проекту регенерації кварталів середмістя — про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.
Керуючись ст. 6 Закону України “Про охорону культурної спадщини” та ст. 31 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” виконавчий комітет вирішив затвердити опрацьований інститутом “Укрзахідпроектреставрація” на замовлення управління охорони історичного середовища проект регенерації 4-х кварталів передмістя.
Перший квартал обмежений вулицями Руською, І. Федорова, Староєврейською та Сербською; другий – вулицями І. Федорова, Ставропігійською, Друкарською і Вірменською; третій – вулицями Сербською, Староєврейською, Галицькою та площею Ринок; четвертий – вулицями Друкарською, Краківською, Вірменською та площею Ринок.
           Управління охорони історичного середовища та управління архітектури і містобудування повинні узгоджувати проектну документацію впорядкування території, реконструкції, реставрації та консервації будівель і споруд в межах кварталів передмістя з затвердженим проектом регенерації кварталів.
         Відповідальність покладена на начальників даних управлінь, а контроль за виконанням рішення – на заступника міського голови з питань містобудування та землеустрою і першого заступника міського голови.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ