Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Януковича сказали переконливе «ні» дебатам

Кандидат на посаду президента України, лідер Партії регіонів Віктор Янукович не братиме участі у теледебатах 1 лютого спільно з кандидатом на пост президента, діючим прем'єр-міністром Юлією Тимошенко. Про це повідомила народний депутат від Партії регіонів Ганна Герман на прес-конференції в понеділок у Києві.

Герман підкреслила, що "Тимошенко замовила дуже багато реклами, в якій йдеться про те, що сьогодні, 1 лютого, відбудуться теледебати з Януковичем".

"Ми заявляємо ще раз, переконливо, що Янукович не братиме участь у чемпіонаті брехні, який влаштувала Тимошенко, тому що у нього дуже багато серйозних справ, над якими він буде працювати", - сказала вона.

Герман заявила, що подібна заява прем'єра є "черговою аферою", також як і заява про те, що Сергій Тігіпко, що посів у першому турі президентських виборів третє місце, прийняв пропозицію Юлії Тимошенко очолити уряд.

Нагадаємо, кандидат у президенти Юлія Тимошенко гарантувала, що прийде на дебати кандидатів у президенти в понеділок, передають Подробности.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ