Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Януковича запропонували дебати між командами або заочно

Пряма дискусія кандидатів у президенти - не єдина форма дебатів, заявив народний депутат від фракції Партії регіонів Юрій Мірошниченко, коментуючи численні заклики до лідера ПР Віктора Януковича погодитися на участь у дебатах з Юлій Тимошенко.

"Я - за дебати, тому що дебати - це порівняння позицій, дебати - це спосіб для кожного громадянина зробити усвідомлений вибір. Але дебати можуть мати кілька форм", - зазначив Мірошниченко в ефірі одного з українських телеканалів.

"Дебати можуть бути лише у форматі прямої дискусії, але є - і в багатьох країнах використовуються - різні форми дебатів, коли стикаються в дискусії команди, це можуть бути заочні дебати, коли на одному каналі виходить один кандидат, а на іншому - інший" , - зазначив нардеп.

Кажучи про різницю між Віктором Януковичем і Юлією Тимошенко, політик зазначив, що "він - людина справи, а вона - людина слова". "І це не зменшить якість дискусії, яка продовжується і в суспільстві, і між кандидатами, якщо вони не будуть безпосередньо стояти одне проти одного", - переконує "регіонал".

Нагадаємо, учора низка громадських та журналістських організацій закликали кандидата в президенти Віктора Януковича взяти участь у теледебатах з Юлією Тимошенко. Неодноразово кликала Януковича на дебати і сама Тимошенко, передають Подробности.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ