Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Яворові відкрили супермаркет "Сільпо"

У Яворові, Львівської області, 23 листопада почав працювати новий супермаркет «Сільпо» на вулиці Павла Тичини, 3 (ТЦ «MAC WAY»). Це перший «Сільпо» у цьому місті, торговельна площа становить 1020 кв.м.

Щось чули про гутництво? Бо саме воно надихнуло нас на дизайн супермаркету. Це ремесло з виготовлення виробів зі скла, яке відрізняється кольором та прозорістю. Виробництво скла з давніх часів було поширене у низці регіонів України. Проте саме завдяки львівським митцям-склодувам українське гутництво отримало сильний поштовх до розвитку в останній час.

Наш новий супермаркет став осередком мистецтва склодувів, аби під час походу за смачненьким гостей супроводжувала гра кольорів та світла. Знайомство починається з грайливих полисків світла у вітражі на вході. 

У торговому залі можна помітити склодува за роботою, ремісничі інструменту, що століттями майже не змінювалися, та навіть гутну піч – це в ній звичайний пісок перетворюється на кришталеву дивовижу. Майстри «Сільпо» не лише відтворили давнє мистецтво, але й надали йому сучасного звучання. Так у магазині з’явилася колона з пляшок, яка підтримує не лише стелю, а й тему екологічного ресайклінгу в оригінальний спосіб.

У новому «Сільпо» на Гостей завжди чекатимуть спеціальні атмосферні зони: хрустка випічка від «Крафтяра» та гаряча піца, риба гарячого копчення та  ароматні страви з кулінарії, добірні фермерські товари з «Лавки Традицій».

Розрахуватися за смаколики можна на 5 касах та 5 самокасах.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ