Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Залізничному районі Львова облаштували два острівці безпеки

Фото з Facebook-сторінки
Фото з Facebook-сторінки "Гаряча лінія міста Львова"
Фото з Facebook-сторінки
Фото з Facebook-сторінки "Гаряча лінія міста Львова"
1/2
Як повідомили у Facebook-спільноті Гаряча лінія міста Львова, впродовж останнього тижня на вул. С.Петлюри (поблизу зупинки автостанція №3) та на вул.Любінській (біля готелю "Тустань") було облаштовано нові острівці безпеки.

Рішення про це було прийнято Міській комісії з безпеки дорожнього руху минулого року. Виконали роботи працівники ШРП "Залізничного району" на замовлення РА Залізничного району.

"Острівці безпеки – це перевірений засіб безпеки руху. Їх встановлюють на ділянках дороги, котрі є потенційно небезпечними через ДТП за участі пішоходів. Однією з таких вулиць у Львові є Любінська. Вона досить широка, особливо складно її переходити старшим людям. Необхідність в острівці на Петлюри була викликана тим, що на цій ділянці є проблеми з оглядовістю і перевищенням швидкості водіями",- розповів керівник Управління транспорту Львівської міської ради Орест Олеськів.

Також він зазначив, що існують вимоги ДБН, згідно з якими, на вулицях з більш, ніж чотирма смугами, на нерегульованих переходах, має бути встановлено острівець безпеки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ