Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

UA: КУЛЬТУРА запрошує на вечірні кіноперегляди

На суспільному каналі UA: КУЛЬТУРА стартують вечірні кінопокази. Найкраще українське та світове кіно відтепер можна дивитися в будні о 21:30 у кількох рубриках:
  • щопонеділка — Сучасне українське кіно на UA: КУЛЬТУРА;
  • щовівторка — Документальне кіно на UA: КУЛЬТУРА;
  • із середи по п’ятницю — Інше кіно на UA: КУЛЬТУРА.

Сьогодні, 31 березня, — французька документальна стрічка «Завтра», яка порушує вкрай актуальне з огляду на сучасну ситуацію питання майбутнього людства на планеті. Автори фільму ставлять безліч складних запитань експертам з економіки, політики, енергетики, антропології і освіти й пропонують глядачеві багатий матеріал для власних роздумів.

1 квітня — у рубриці «Інше кіно на UA: КУЛЬТУРА» французька романтична комедія «По(друг)а». Це фільм про любов, якій бракує дружніх стосунків, і дружбу, що може перерости в найбільшу любов. 

2 квітня — французький фільм «Гаспар їде на весілля». Історія починається, коли Гаспар приїздить на весілля свого батька. Його родина утримує зоопарк і живе за своїми дивними законами, які, здається, настав час змінити.

3 квітня — художній фільм «На межі» німецького кінорежисера Фатіха Акіна. Фільм розповідає про жінку, що після втрати чоловіка й сина під час вибуху в офісі присвячує своє життя розслідуванню причини їхньої загибелі. Стрічка завоювала кілька міжнародних нагород, серед яких премія «Золотий глобус» та кінопремія «Вибір критиків» як найкращий фільм іноземною мовою, премія Німецької кіноакадемії за найкращий сценарій, а виконавиця головної ролі Діане Крюгер отримала нагороду Каннського кінофестивалю як найкраща акторка.

Нагадаємо, щобудня о 19:35 на суспільному каналі UA: КУЛЬТУРА триває відеолекторій із мистецтва.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ