Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Суспільне Львів оголосило вакансію шеф-редактора хабу

Найбільша медіакомпанія України — Суспільне Мовлення — запрошує медійників та медійниць подаватися на відкритий конкурс на шеф-редакторів хабів у Черкасах, Львові, Рівному, Чернігові, Одесі та Харкові.

Приймання документів від кандидатів триватиме з 13 до 26 червня 2023 року.

Зокрема з основними вимогами до претендентів та перелік документів для участі в конкурсі на посаду шеф-редактора хабу у Львові можна ознайомитись за посиланням.

Шеф-редактор керує хабом та координує бюро, які до нього належать: планує роботу своєї новинної редакції, а також відповідає за досягнення показників ефективності бюро. Шеф-редактор відповідальний за дотримання журналістських стандартів контенту, який виготовляє команда хабу. Це ключова посада в команді регіонального мовлення.

"В рамках трансформації регіонального мовлення ми шукаємо журналістів, які мають бажання розвивати свої управлінські навички і працювати з командами кореспондентів в регіонах. Ми очікуємо на фахівців, які не просто розуміються на журналістських стандартах, а й здатні підтримувати та мотивувати команду до роботи у складних умовах", — зазначила Марія Фрей, членкиня правління Суспільного, відповідальна за новини та регіональне мовлення.

"Ми очікуємо, що шеф-редакторами хабу стануть медійники, які розуміються на регіоні, тобто знають локальний суспільно-політичний контекст і мають певні зв’язки. В ідеалі, це журналісти, які мають обидва досвіди — і роботи в полі, і роботи редактором", — каже Христина Гаврилюк, головна редакторка служби новин Суспільного Мовлення.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ