Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Учора вночі пікетувальники перекрили дорогу міжнародного значення Шегині-Львів

15 січня 2008 року о 21.45 близько 30 осіб біля контрольно-пропускного пункту с. Шегині перекрили дорогу Шегині-Львів. Повідомили „Гал-іnfо” у ЦГЗ МВСУ у Львівській області.
Близько 30 жителiв навколишнiх населених пунктiв вийшли на проїжджу частину автодороги міжнародного значення Шегині-Львів, в 50 метрах від контрольно-пропускного пункту Галицької міжрегіональної митниці, використовуючи приватні легкові автомобілі блокували рух транспортних засобів в напрямку Державного кордону, під’їзду автомобілів з РП в Україну.
Основними вимогами учасників акцiї було – спрощений проїзд в Республіку Польща та прибуття до них представників органів державної райдержадміністрації.
До учасників акції прибули начальник Західної регіональної митниці Товт М.Й., голова Мостиської РДА Юрій Візняк, голова районної ради Вербаускас А.М., заступник начальника ГУ МВС України у Львівській області Дитюк, нач. УГБ ГУ МВСУ Крижанівський А.С. та інші.
У ході розмови учасники акції дали згоду на розблокування автодороги до кордону та о 23.55 рух автотранспорту було відновлено.
На місці події працювала слідчо-оперативна група Мостиського РВ, яка проводила відеодокументування. Відібрано 8 пояснень, адміністративні протоколи не складались. Встановлюються учасники цієї акції.
Охорону громадського порядку забезпечували 5 працiвникiв ОВС.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ