Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Учителька Сокальського ліцею № 1 потрапила в рейтинг 50 найкращих вчителів України

Учителька ЗЗСО "Сокальський ліцей № 1 імені Олега Романіва" Ольга Владичко потрапила в топ-50 найкращих вчителів України щорічної національної премії "Global Teacher Prize Ukraine 2021". Про це повідомили 17 серпня Гал-інфо у пресслужбі ЛОДА.

Ольга Владичко викладає у ліцеї предмети - Захист Вітчизни, мистецтво, образотворче мистецтво.

«У своїй роботі Ольга практикує нестандартні уроки — урок-вернісаж, урок-пізнавально-мистецька гра «Сокальщина», урок на свіжому повітрі, художні пленери, урок-екскурсія рідним містом. Також вчителька викладає нетрадиційні розвивальні техніки малювання: монотипія (відбиток), роздмухування туші, акварель по вологому. Кожна дитина чи батьки можуть знайти послідовність виконання вказаних технік у блозі Ольги. Зокрема у ньому вона ділиться порадами та методами викладання предмету із своїми колег», - зазначено на сайті співорганізатора премії ГС "Освіторія".

Заявки приймали до 1 серпня, ім’я переможця стане відомим 2 жовтня - на Міжнародний день вчителя. До півфіналу премії увійшла також учителька української мови та літератури львівської школи № 99 Лілія Телішевська.

GLOBAL TEACHER PRIZE UKRAINE - це щорічна національна премія для вчителів-агентів освітянських змін. Премія покликана відзначити досягнення вчителя не лише щодо своїх учнів, а й щодо суспільства, та підкреслити важливість педагогів в Україні. Національну премію засновано в 2017 році ГС "Освіторія" після підписання меморандуму з фондом Varkey GEMS Foundation.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, вчителька львівської школи потрапила до півфіналу Global Teacher Prize Ukraine 2021

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ