Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

УДАР на Львівщині починає демонструвати свою окремішність, - Дащаківська

Позиція УДАРу в Львівській міській та обласній раді, яка проявляється у протиставленні до «Свободи» та «Батьківщини» зумовлена двома факторами. Про це у коментарі Гал-інфо розповіла виконавчий директор ЛОГО КВУ, політолог Оксана Дащаківська.

За її словами, першим таким фактором є  досвід роботи в органах самоврядування.

«Пройшовши вперше до місцевих рад, але не привівши значної кількості депутатів (як, наприклад, «Свобода», яка має 55 депутатів у ЛМР), УДАР досить довго змушений був займати вичікувальну позицію, яка б дозволила особливо не втручатися в конфлікти та протистояння, але надавала змогу навчатися  працювати в раді. Нині такий досвід у депутатів від УДАРу вже є, вони досить добре розуміють схеми та закони існування в  органах місцевого самоврядування. І тепер цей досвід дозволяє їм чіткіше заявляти свої позиції, захищати свої інтереси та вимагає поважати їх позиції в раді», - вважає політолог.

На думку Оксани Дащаківської, другим фактором є кампанія з виборів Президента та органів місцевого самоврядування.

«Вже тепер зрозуміло, що партії опозиційного спектру підуть окремо, а це означає, що за 2 роки, які залишилися до виборів, слід знайти чітке місце на ринку кандидатів і партій та свого виборця. Саме тому УДАР повинен продемонструвати відмінності від «Батьківщини» та «Свободи», це демонатсрація окремішності, пошук виборця, який невдоволений «Свободою» та «Батькіщиною», - наголосила вона.

Фото - Zaxid.net

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ