Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Україна вже розпочала планувати активність у зовнішній політиці на січень - Зеленський

Президент Володимир Зеленський у вечірньому зверненні повідомив, що в п'ятницю, 15 грудня, перебуває у Львові.
Володимир Зеленський

Про це повідомляє Суспільне. 

"Вранці був на Марсовому полі Личаківського кладовища, ушанував наших полеглих воїнів. Наших героїв, яких Україна буде пам'ятати завжди — кожне наступне покоління. Вільної України", — сказав глава держави.

Зеленський записав відео у стінах Національного університету "Львівська Політехніка", звідки провів засідання Конгресу місцевих та регіональних влад.

"Багато питань — різні аспекти взаємодії центральної влади з громадами. Важливо, щоб уряд був у постійній комунікації з місцевим самоврядуванням та щоб керівники у громадах розуміли, яка зараз ситуація, чим живе держава, наскільки важливо бути повністю зосередженими на обороні та допомозі людям. Дбати про воїнів, про всіх людей — це обов'язково на всіх рівнях влади. І у владі на місцях також", — поінформував глава держави.

Зеленський поінформував, що на Конгресі очільник СБУ доповів про затримання колаборантів у Одесі, Дніпрі й Херсонській області, а також інші операції Служби безпеки України.

Водночас міністр внутрішніх справ відзвітував щодо трагедії на Закарпатті. Лікарі надають усю необхідну допомогу. Начальник ОВА доповів деталі.

Президент також висловив вдячність усім працівникам ДСНС, які протягом тижня, так само як і протягом усіх тижнів війни, кожного дня допомагають рятувати життя, допомагають людям після російських обстрілів.

Окрім цього, Зеленський розповів про продовження роботи з партнерами, "аби єдність у захисті України збереглася, і у Європі, і з Америкою, і з усіма іншими у світі, хто підтримує, підтримує державу та міжнародне право".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ