Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Українська політика в серйозній кризі – Сергій Таран

Українська політика сьогодні знаходиться у серйозній кризі, яскравим свідченням чого є відсутність реформ у державі. Натомість ми бачимо з’ясування особистих стосунків між політиками. Так прокоментував „Гал-info” заяву народного депутата Лілії Григорович щодо неприпустимої поведінки народного депутата Віктора Януковича-молодшого у аеропорту „Бориспіль” політолог Сергій Таран.
„Питання, які пов’язані з етикою, моральністю, повинно тримати на своєму контролі суспільство і відповідно оцінювати поведінку своїх обранців. Народні ж депутати повинні займатись реформуванням сфер життя держави. Сьогодні ми не бачимо реформ, для прикладу у податковій галузі, взагалі жодних реформ не відбувається”, – сказав Сергій Таран.
 За словами політолога, в України немає змістовної політики і тому, ті хто називають себе політиками змушені у такий спосіб задовольняти інформаційні потреби ЗМІ і виборців.
Нагадаємо, народному депутатові Лілії Григорович у першій декаді грудня випала „честь” побувати в аеропорті „Бориспіль” із сином майбутнього президента України Віктором Януковичем-молодшим.
“Мова йде не про сина прем’єра Януковича, а, насамперед про посадову особу, народного депутата Віктора Вікторовича Януковича. Отже, людина на прізвище Янукович, яка до того ж як дві краплі води була схожа на народного депутата з таким же прізвищем, того вечора прибувши в аеропорт “Бориспіль” в компанії двох дівчат та молодого чоловіка, відлетіла о пів на другу ночі в напрямку Сполучених Штатів Америки. До речі, літак для цієї людини-двійника Януковича-молодшого подавали на першу -- президентську! -- стоянку.
В аеропорту та на борту літака компанія поводила себе по-хамськи. Начальника охорони “Борисполя”, котрий, за інформацією, намагався усмирити компанію, було звільнено на наступний день. Уже в літаку на зауваження стюардеси головна особа усього цього дійства заявив: “Ти на кого тюбик давиш, тьотя?”, додавши, що перед нею – син майбутнього президента України...”, -- згадує Григорович.
“Я вважаю, що політична сила, яку в даному випадку представляє “винуватець” цього інциденту, повинна якось відреагувати на все, що відбулося того вечора в “Борисполі”, дати оцінку цій некрасивій історії”, – сказала народний депутат.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ