Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Українські серіали, які варто подивитись

Останнім часом українці нечасто бувають у кінотеатрах, проте мають альтернативу — домашній кінотеатр онлайн.

У нашій добірці ви знайдете українські серіали останніх років, які приваблюють цікавими сюжетами та гарною акторською грою. Сідайте зручніше — відпочивайте або надихайтесь, кличте друзів або насолоджуйтесь серіалом у сімейному колі. Цінуйте українське кіно і не забувайте, що перемога — скоро, а Україна — понад усе!

3WJBuoz90RjJAtFQ8FBHCMfeGsoZ2YyQ59FNKG-VAnVaaBj6p8xoMxf1qEQjoK0dP--1wZCZui2oo6DafbSKND2TYInur6Bz-8wkPT8kTeWEPH-sqpQ8vXc3lw8ldaYxNZL2E2uvBU3L

«Спіймати Кайдаша»

Дванадцятисерійний серіал за мотивами повісті Нечуя-Левицького «Кайдашева сім’я». Сценаристом виступила Наталія Ворожбит, а режисером — Олександр Тіменко. На відміну від оригінальної історії комедійно-драматичні події відбуваються у 21 столітті у період з 2005 по 2014 роки. В основі сюжету — суперечності між родичами, зокрема між батьками й дітьми, а також нові цікаві лінії, майстерно вплетені сценаристкою.

«І будуть люди»

Історична драма-епопея з 12 серій, знята режисером Аркадієм Непиталюком за романом Анатолія Дімарова. Кожна серія присвячена окремим персонажам, а події відбуваються у минулому — більш ніж 100 років тому. Однак основні теми твору близькі та знайомі сьогоденним глядачам — прагнення любити та бути собою, захищати рідних і свою домівку. Герої цієї саги нагадують не тільки наших бабусь та дідусів, але й нас самих, адже на жаль, багатьом українцям довелось пережити подібні події.

«За правом любові»

Мелодрама про перипетії кохання, відзнята режисером Маєю Сомовою. Серіал складається з 8 серій. Двоє друзів Петро та Микола покохали одну дівчину Ганну, яка врешті обрала Петра. Закохані одружилися, і у них народився син, проте одного разу Петро не повернувся з риболовецького судна — загинув. Микола всіляко підтримував Ганну, і через деякий час вона відповіла на його почуття. Здається, все складається добре, аж поки на горизонті не з’являється… Петро. До того ж він вже одружений та зовсім не пам’ятає Ганну й Миколу.

_zGXN1lzfQyC5HY1J5GpfjHVxES6mXinXe_FdCaGByodJmc8CxGZka4Tb6k0MCbgDiV0mgkxFmSGCU1aJRDdLGtXI7zngyKxVoqv41dwGo0rnY2-KpHt024sleJJyNa3auoJmtjScMWT

«Забудь і згадай»

Молода дівчина Наталя живе у провінційному містечку, але мріє поїхати звідси у широкий світ. Одного разу вона знайомиться з бізнесменом Леонідом Мазовим, який закохується в дівчину та незабаром пропонує їй руку та серце. Бажання Наталі здійснюється: вона приймає пропозицію, виходить заміж та переїжджає жити до розкішного особняка. Але якось знаходить у домі щоденник, написаний попередньою дружиною Мазова, яка зникла за дуже дивних обставин…

Переваги онлайн-кінотеатру Київстар ТБ

Насолоджуйтесь цікавими українськими серіалами, переглядаючи їх онлайн у високій якості за допомогою сервісу Київстар ТБ! Вибирайте комфортний тариф — Базовий, Преміальний або Сімейний — та дивіться понад 300 каналів на 5 різних пристроях!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ