Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Укравтодор оголосив тендер на будівництво транспортних розв’язок на двох дорогах

29 січня Укравтодор оголосив закупівлю робіт з будівництва транспортних розв’язок на автомобільних дорогах М-05 Київ – Одеса км 15 + 390, км 21 + 847 та М-06 Київ – Чоп км 21 + 767. Про це інформує прес-служба Державного агентства автомобільних доріг України.
Фото: Укравтодор

Виконання зазначених робіт передбачено в рамках реалізації Проекту "Покращення транспортно-експлуатаційного стану автомобільних доріг на підходах до м. Києва" за рахунок коштів позик Європейського інвестиційного банку (ЄІБ)/Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР).

Укравтодор запрошує підрядників подати тендерні пропозиції на виконання робіт, що фінансуватимуться з коштів кредиту, за такими лотами:

Будівництво транспортної розв’язки на автомобільній дорозі M05 Київ – Одеса: Лот 1, км 15+390;

Будівництво транспортної розв’язки на автомобільній дорозі M05 Київ – Одеса: Лот 2, км 21+847;

Будівництво транспортної розв’язки на автомобільній дорозі M06 Київ –Чоп: Лот 3, км 21+767.

Процедура закупівлі відбуватиметься відповідно до принципів і правил закупівлі товарів, робіт і послуг Європейського банку реконструкції та розвитку.

Будівництво вказаних транспортних розв’язок забезпечить розвантаження транспортних вузлів на зазначених міжнародних автомобільних дорогах, а також поліпшить безпеку руху в місцях концентрації транспорту на підходах до міста Києва, що, в цілому, позитивно вплине на розвиток дорожньої інфраструктури.

Детально щодо участі у торгах за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ