Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Уряд буде розширювати дію програми "Доступні ліки"

Урядова програма "Доступні ліки" розпочала роботу у кожній області країни, і Уряд продовжить вдосконалювати систему, щоб охопити все більшу кількість українців та забезпечити ширший доступ громадян до безкоштовних ліків. Про це зазначив Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, спілкуючись із журналістами у Харкові, передає Урядовий портал.

"3 1 квітня ми розпочали програму безкоштовних ліків для українців. Очевидним є факт, що програма почала працювати і люди отримують доступ до безкоштовних ліків. Нам потрібен ще час, щоб дійти до кожного куточку, особливо в сільській місцевості, де мережі (аптек) будуть брати участь у цій програмі", - зазначив Володимир Гройсман.

"Зрозуміло, за один місяць вибудувати її роботу по усій країні важко, але за певний період часу система буде працювати, як годинник", - наголосив він.

Глава Уряду зазначив, що перебуваючи у Харкові відвідає місцеву аптеку для того, щоб "з першоджерела почути, у чому є проблеми, що потрібно вдосконалити".

"Ми будемо знаходити проблеми, якщо вони є в системі або в регіонах, і будемо їх вирішувати. Коштів у нас достатньо, система побудовано якісно і в інтересах українських громадян, тому ми будемо тільки вдосконалювати її роботу", - підкреслив Прем’єр-міністр.

Як повідомляло Гал-інфо, з 1 квітня в Україні стартувала програма «Доступні ліки».  Про те, як і де можна отримати ліки безплатно читайте за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ